sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Monkey - mikä se on, mistä se tulee ja mihin sillä päästään?


 Monkey on innovatiivista kehittämistyötä!


 

Meillä on osaavat kädet…


Jokaisessa ryhmässä toimii noin 20 eri alojen energistä ja innovatiivista tulevaisuuden ammattilaista. Projektiryhmät koostuvat perinteisesti hyvinvointipalveluiden (myös mahdollisesti muiden alojen) opiskelijoista. Ryhmiin kuuluu opiskelijoita fysioterapian, kauneudenhoitoalan, palvelujen tuottamisen ja johtamisen, sosiaalialan ja toimintaterapian koulutusohjelmista. Muiden alojen opiskelijat voivat ottaa osaa projektiin oman kiinnostuksensa ja innostuksensa mukaan. Myös vaihto-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Monkey-projekteihin.
 
Jokainen mukana oleva opiskelija käyttää projektissa työskentelyyn 135 tuntia, joten toimeksiantoon paneudutaan ajan kanssa.
 
Kokeneina projektityöskentelijöinä opiskelijoilla on Monkeyssa ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omia projektityöskentelytaitojaan suuressa ja erityisosaamista sisältävässä ryhmässä. Eri alojen opiskelijat jakavat oman erityisosaamisensa ryhmän käyttöön ja näin toimeksianto toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Projektityöskentelyä tukemassa jokaisella projektiryhmällä on opettajavalmentaja, sekä aiempina vuosina Monkeyssa mukana ollut opiskelijatuutori.
 

Anna meille jalat, joiden avulla löydämme yhteisen suunnan

 
Monkey-projekti muodostuu toimivaksi vasta kun on saatu toimeksiantaja projektille. Toimeksiantaja voi olla kunta, yritys tai mikä vain toiminnasta kiinnostunut taho. Projektin sisältö ja siihen liittyvät tehtävät muodostuvat toimeksiantajan tarpeiden pohjalta. Yhteistyö opiskelijaryhmän ja toimeksiantajan välillä on suuri osa projektia, jossa jokaisella osallistuvalla taholla on mahdollisuus saada uusia kokemuksia ja näkemyksiä sekä oppia uusia toimintatapoja.
 
Yhteisen suunnan löydämme toimivalla yhteistyöllä sekä
yhdistämällä monialaisuutemme!



Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti