keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Opiskelija


Haluatko kehittää itseäsi ja ryhmätyöskentelytaitojasi? Kiinnostaisiko mahdollisuus verkostoitua eri alojen nykyisten ja tulevien ammattilaisten kanssa? 
 
Monkey-projekti on jotain, mistä voit hyötyä opinnoissasi sekä tulevalla työurallasi.

Projektiryhmän opiskelijajäsenenä voit saada uusia ystäviä, mutta projekti voi poikia myös tulevaisuuden liikekumppaneita. Toimeksiantaja saattaa tarjota yllättäviä työ- ja yhteistoimintamahdollisuuksia myös varsinaisen projektin päätyttyä.

Osallistumalla Monkey-projektiin pääset osaksi monialaista tiimiä, jonka jokainen jäsen hyödyntää osaamistaan monella eri tavalla. Näkökulmia löytyy yhtä monta kuin on ryhmän jäseniä ja hyviä ideoita varmasti vielä enemmän. Monkey-projektissa pureudutaan välillä haastaviinkin työelämän ja markkinoinnin osa-alueisiin, mutta haasteet ratkaistaan aina tiimin voimin!

Monkey-opintojakso kuuluu kiinteänä osana hyvinvointipalveluiden opiskelijoiden opetussuunnitelmaan, mutta lukuvuodesta 2013-2014 lähtien myös muiden Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden on mahdollista suorittaa tämä opintojakso vapaavalintaisena.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä omaan tuutoropettajaasi. Voit myös tutustua Monkey-toteutussuunnitelmaan tarkemmin SoleOpsissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti