tiistai 29. lokakuuta 2013

Kohti ikäihmisten viikkoa


Tässä sitä ollaan. Projektin toteutusviikko lähestyy ja eilen kokoonnuttiin vielä viimeistä kertaa kaikki yhteen.

Iloa ja virkistystä ikäihmisille -projektiryhmä järjestää siis neljään eri kuntaan virkistymispäivän palvelutalojen asukkaille. Koska saimme suunnitelman valmiiksi jo niin hyvissä ajoin, ovat edelliset viikot kuluneet lähinnä materiaaleja hankkiessa ja toteutusta hioessa. Eilen (24.10.) kokoonnuimme kaikki Ruiskadulla ja kävimme konkreettisesti läpi virkistyspäivien toteutusta.


Kiina-pisteen tytöt valmiina herättelemään tuntoaistia.

Pisteiden kokoaminen ja läpikäyminen auttoi huomaamaan vielä puuttuvia asioita ja kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin. Tämän avulla jokainen sai myös varmuutta, sillä kun on taustalla valmis pohja, minkä mukaan toimitaan, on sitä helpompi lähteä soveltamaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.


Afrikka-pisteellä musisoidaan yhdessä.

Hirveää vauhtia on tämä syksy hurahtanut eteenpäin. Vastahan me kokoonnuimme ensimmäisen kerran ja saimme kuulla toimeksiannon! Silloin edessä häämöttävä toteutusviikko tuntui vielä kovin kaukaiselta. Nyt h-hetki sitten lähestyy ja maanantaiaamuna starttaavat ensimmäiset autot kohti Koskea ja Kosken palvelukeskusta. Luultavasti uskallan jokaisen ryhmäläisen puolesta sanoa, että innolla ja jännityksellä odotamme, mitä tuleva viikko ikäihmisten parissa tuo tullessaan!

”Ikäapinat” toivottavat onnea kaikkien projektiviikkoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti