tiistai 23. lokakuuta 2012

Toimeksiantona Opiskelijajoulu


Syksyn 2012 Monkey – projektina saimme tehtäväksemme suunnitella opiskelijayhdistys TUO:lle Opiskelijajoulu – tapahtuma. Opiskelijajoulun tapahtuma-ajankohta on 24.12, eli jouluaattona. Se on suunnattu vaihto-opiskelijoille, mutta myös muille ammattikorkeakoulun oppilaille, jotka eivät jostain syystä voi viettää joulua omien perheidensä kanssa. Tapahtuma on järjestetty aikaisemminkin, mutta tänä vuonna suunnittelu annettiin TUO:n ulkopuolisen tahon käsiin.  Opiskelijajoulu – tapahtuma järjestetään vasta parin kuukauden päästä projektimme loputtua ja kukaan ryhmämme jäsenistä ei tule olemaan paikalla jouluaattona, joten toimeksiantajallamme tulee olla tarkat ohjeet ja tiedot päivän kulusta, ruuista ja henkilöistä joille soittaa tarpeen tullen.
Projektimme alussa jakauduimme pienryhmiin projektiryhmän suuresta koosta johtuen (markkinointi-ryhmä, ohjelma/sponsori -ryhmä, budjettitiimi).  Projektin varrella olemme yrittäneet kerätä mahdollisimman paljon erilaisia sponsoreita, jotta budjettimme pysyisi plussan puolella. Työ ei ole ollut helppo, mutta olemme onnistuneet pysymään budjetissa. Alussa hankaluutta tuottivat muun muassa edullisten tilojen löytyminen ja joulun aloituksen aikaisemman sponsorin pois jääminen. Löysimme lopulta tilat Uusikselta, Yliopiston läheltä, ja huomasimme myös saaneemme enemmän sponsoreita kuin alun perin luulimme. Joulunaloituksen suunnittelu tuli projektin puolessa välissä meidän tehtäväksemme, mutta työ ei ollut suuri, joten se ei ollut taakaksi.
Tapahtumaa varten projektiryhmämme on suunnitellut päivän ohjelmaa ja hankkinut valmiiksi toimeksiantajalle ruuat ja kuusen, jotka noudetaan lähempänä ajankohtana.  Olemme myös tuoneet omia tarpeettomia mattoja ja joulukoristeita toimeksiantajalle.
Olemme markkinoineet opiskelijajoulua muun muassa KV-tapahtumassa, kuukausitiedotteissa ja koulumme lehdissä. Tapahtumasta on tulossa myös julisteita jakoon.
Tällä hetkellä suurin työ on ohi ja loppuraportin viimeistely on käynnissä. Ryhmämme harjoittelee tällä hetkellä monkey – gaalan esitystä, jossa myös luovutamme työmme toimeksiantajalle. Nähdään gaalassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti