tiistai 23. lokakuuta 2012

MONKEY uudistuu



Tänä vuonna markkinointitiimin tavoitteena on Monkey-brändin uudistaminen uudella logolla, iskulauseella ja ilmeellä, uusien mainosten ja videoiden tekeminen sekä blogin perustaminen. Tämän vuoden jälkeen Monkey siis näyttää uudelta, mutta projektit tullaan toteuttamaan samalla tarmolla ja uusilla raikkailla ajatuksilla!

Uusi MONKEY

Ulkonäöllisesti uusi MONKEY hyödyntää paremmin sosiaalista mediaa ja MONKEY onkin löydettävissä facebookista ja twitteristä. MONKEY -blogi mahdollistaa, että ajankohtainen tieto saavuttaa monet kiinnostuneet.

Yhteistyö

Haluamme jatkaa vuosia jatkunutta yhteistyötä mukana olleiden toimeksiantajien kanssa, jotta molemmin puoliset hyödyt saavutetaan jatkossakin. Toisaalta toivomme uusien toimeksiantajien kiinnostuvan yhteistyöstä sekä uusien opiskelijoiden ottavan MONKEY:n tarjoamat mahdollisuudet vastaan avoimin mielin!

Päätösseminaari

Tämän vuoden MONKEY päätösseminaari järjestetään 8.11.2012 Turun ammattikorkeakoululla, Ruiskatu 8. Aikataulu tulee tarkentumaan lähiaikoina. Päätösseminaarissa tullaan tavoittamaan monia tahoja opiskelijoista toimeksiantajiin ja mediaan. Olethan sinäkin mukana katsomassa MONKEY-brändin uuden ilmeen sekä todistamassa MONKEY:n mahdollisuuksia!

1 kommentti:

  1. Päätösseminaari alkaa kello 9.00 ja paikkana on Ruiskatu 8, auditorio Aurora 121. Teemana päätösseminaarissa tänä vuonna on gaala.
    Kello 9.10 eteenpäin esiintyvät vuoden 2012 Monkeyn projektiryhmät.
    Seminaari päättyy noin kello 15.00.
    Tervetuloa!

    VastaaPoista