perjantai 2. marraskuuta 2012

eMedic toimeksiantajana

Projektimme toimeksiantona oli järjestää hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma Kaarinan ja Turun alueella asuville tyypin 2 diabetesta sairastaville henkilöille.


Monkey –projekti on Turun ammattikorkeakoulun hyvinvointialojen monialainen kehittämisprojekti. Projektiryhmämme muodostui seitsemästä sosiaalialan-, yhdestä kauneudenhoitoalan-, neljästä fysioterapian-, kahdesta toimintaterapian- sekä neljästä palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmien opiskelijoista. Projektimme toimeksianto oli järjestää hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma Kaarinan ja Turun alueella asuville tyypin 2 diabetesta sairastaville henkilöille. Toimeksiantajana toimi eMedic.    

Jaoimme ryhmän budjetti-, markkinointi ja viestintä- sekä ohjelmatiimeihin, jotka kaikki tekivät kuitenkin yhteistyötä keskenään. Markkinointi ja viestintätiimin päätavoitteena oli markkinoida mediassa sekä mainosten avulla tapahtumapäiväämme niin, että asetettu kävijämäärätavoite, sata henkilöä, täyttyisi. Markkinointitiimin vastuulla oli myös ostoskeskus Skanssin Intersportissa lauantaina 29.9.2012 järjestettävän markkinointipäivän ideointi ja mainostaminen. Ohjelmatiimi suunnitteli varsinaisen tapahtumapäivän ohjelmarungon, joka piti sisällään tietoa ja vinkkejä tyypin 2 diabeteksen itsehoidosta.

Tapahtumapäivämme, Liikettä elämään – tukea 2 tyypin diabeteksen itsehoitoon, järjestettiin Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun toimipisteen aulassa maanantaina 29.10.2012 kello 17–20. Päivän ohjelma jakautui neljään osa-alueeseen: liikunta, ravitsemus, luennot ja virtuaalimaailma. Tapahtuma oli messutyyppinen, jossa osallistujat saivat itsekseen tutustua eri toimintapisteisiin. Saimme tapahtumaan aiheeseen sopivia yhteistyökumppaneita, joista osa osallistui ohjelman toteutukseen ja osa lahjoitti arvontapalkintoja arvontaan tai 40 ensimmäiselle osallistujalle jaettavaan tervetuliaispussukkaan sisältöä. Liikuntaosio sisälsi liikuntakeskus Elixian lajiesittelyjä, Kultarannan golfputtauspisteen, informaatiota liikuntasuosituksista, Turun ja Kaarinan liikuntapalveluista sekä joogasta. Ravitsemuksesta oli luennoimassa ravitsemusterapeutti ja asiakkaat saivat maistaa kokin valmistamia ruokia. Lisäksi paikanpäällä oli Herbalife sekä kahvitarjoilu. Hyödyllistä tietoa jakoi myös kokemuskouluttaja ja toimeksiantajan edustaja Annukka Myllymäki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti