maanantai 14. lokakuuta 2013

Liike on lääke!


Vihdoin ja viimein myös meidän projektiryhmämme paljastaa teille lukijoille hieman omasta projektistamme uuden liikuntakonseptin parissa.  Ryhmämme on luomassa kokonaan uutta liikuntakonseptia, joten emme voi paljastaa kaikkea vielä.  Yritystäkin ollaan vasta perustamassa, joten pääsemme näkemään hyvin läheltä aloittavan yrityksen luomisen ilon ja tuskan.

Uusi liikuntakonsepti suunnataan ikäihmisille, tai paremmin sanottuna ikinuorille. Palvelu on tarkoitettu yli 55-vuotiaille. Olemme projektimme aikana suunnitelleet palvelun sisältöä kartoittaen asiakkaiden tarpeita. Teimme muun muassa kyselylomakkeen, johon vastasi reilut 100 kohderyhmän ihmistä. Tämän lisäksi olemme kehitelleet konseptille sopivaa nimeä, jonka saimmekin päätettyä viime viikolla. Vielä pitää kehitellä konseptille sopiva logo. Edessä on myös muun muassa demovideon kuvaamista, johon olemme saaneet kohderyhmän henkilön esiintymään.

Koko projektimme huipentuu viikolla 44 järjestettävään kutsuvierastilaisuuteen. Tilaisuuden nimi on ”liike on lääke -ideapajat”. Tilaisuuteen kutsutaan eri kuntien ja yhdistysten edustajia tutustumaan ja ideoimaan uutta liikuntakonseptia. Tilaisuuteen on järjestetty maittava lounas ja kahvi, sekä erilaisia puhujia. Tilaisuudessa on ajatuksena myös työstää ikäihmisten liikuntaan liittyviä kysymyksiä työpajoissa. Paljastamme teille lisää projektistamme sekä kutsuvierastilaisuudesta, kun se on pidetty, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti