tiistai 15. lokakuuta 2013

TOIMEKSIANTONA KAARINAN HARRASTEMESSUT


Viides Monkey-viikko on tullut päätökseen ja on jälleen aika kerrata projektiryhmän touhuiluja menneellä viikolla. Päätimme ryhmämme kanssa työskennellä tällä viikolla pelkästään tiimien kesken. Samalla pystyimme testaamaan ryhmämme sisäisiä viestintätaitoja ja FB-ryhmämme seinällä keskustelut kävivät kuumana. 

TIIMIEN TOIMINTAA VIIME VIIKOLLA…


Markkinointitiimi jakaantui kahteen ryhmään, joista toisen ryhmän vastuualueena oli uuden mainoksen teko ja toisen ryhmän tehtävänä oli jalkautua Kaarinaan ja sen lähialueille julisteita kiinnittämään. Uusi mainos ilmestyy Kaarinan Sanomissa 23. lokakuuta ja on edeltäjäänsä hieman informatiivisempi. Mainoksesta voi bongata infopaketin lisäksi messujen kohokohdat ja vetonaulat. Pirteän oranssit julisteet värittävät tällä hetkellä Kaarinan, Piikkiön ja Littoisten katukuvaa. Ahkera ryhmä teki road tripin muun muassa kouluihin, urheilukeskuksiin ja isoihin ruokakauppoihin.

Ohjelmatiimillä oli kova paikka edessä. Yhdistyslistamme on elänyt projektimme vaiheissa mukana ja monen monta kertaa päivittynyt matkan varrella uusien yhdistysten ilmoittautuessa mukaan. Nyt oli vuorossa suunnitella ja toteuttaa lopulliset messukartta ja ohjelma-aikataulu. Tätä isoa urakkaa helpottaakseen tiimi jakautui myöskin kahteen osaan, joista toinen ryhmä suunnitteli liikuntasalin koordinaatit sekä aikataulutti lavaesitykset, kun taas toinen ryhmä huolehti aulan sisustuksesta sekä esiintymisaikatauluista auditoriossa.


Taloustiimi oli saanut kätösiinsä meidän messupaitamme. Tulemme varmasti erottumaan messukansasta lokakuun lopuilla raikkaan oransseissa paidoissamme. Lisäksi he auttoivat muita tiimejä heidän tehtävissään; ohjelmatiimiä messukartan teossa ja viestintätiimiä mediapassien ja esitelaatikon muodossa. Muistutuksen sananen vielä: jos haluatte yhdistyksenne näkyvän messuilla, vaikkette pääse itse paikan päälle, tuokaa esitteenne Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun toimipisteeseen (Ruiskatu 8, 20720 Turku).

Viestintätiimi päivitteli yhdistyslistaan viimeisimmät kuulumiset yhdistysten taholta. Lisäksi tiimi lähetti toisen tiedotteen yhdistyksille, joissa oli informaatiota muun muassa tulevan maanantain yhdistyspalaverin käytännöistä. IT-taitojen yhdistäminen mediatiedotteeseen tuotti pieniä vaikeuksia, mutta mistä sitä ei selviäisi, kun neljä ”etevää Wordin käyttäjää” lyö päänsä yhteen ongelman ratkaistakseen.

TÄLLÄ VIIKOLLA YHDISTYSPALAVERIA JA ETÄPÄIVIÄ


Maanantaina 14. lokakuuta oli seuraavan yhdistyspalaverin vuoro ja toivomme, että mahdollisimman moni yhdistysaktivisti löysi tiensä perille Hovirinnan koululle. Tilaisuus alkoi kello 17.00.

Tällä viikolla syysloman vuoksi olemme päätyneet etäpäivään projektin suhteen. Kaikilla on erilaiset suunnitelmat syysloman ajaksi, joten oli helpointa, jos jokainen työskentelee kuluvalla viikolla itsenäisesti, esimerkiksi lukemalla projektiin sopivaa kirjallisuutta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti