tiistai 8. lokakuuta 2013

TOIMEKSIANTOJA KAARINAN HARRASTEMESSUT

Neljäs Monkey-viikko on tullut päätökseensä ja olemme jo puolessa välissä projektia. H-hetki lähenee päivä päivältä ja tiimit paiskivat duunia kovalla teholla. Torstain tapaaminen oli taas toimintaa täynnä, samaisena iltana vietimme ryhmäytymisiltamia leikkimielisen visailun sekä mielenkiintoisten keskustelujen merkeissä sekä olemme kokeneet myös pieniä vastoinkäymisiä viikon aikana.

AINA EI TANSSITA RUUSUILLA


Toimeksiantomme on vaikuttanut todella ruusuiselta ja selkeältä heti alusta alkaen. Olemme syöksyneet raketin lailla kohti korkeuksia ideoidessamme ja toteuttaessamme ideoitamme ilman sen suurempia ongelmia ja väärinymmärryksiä. Ryhmämme motivaatio projektia kohtaan on koko ajan pysynyt huipussaan, mistä olen hyvin ylpeä. Kuitenkin me olemme myös kohdanneet vastoinkäymisiä projektia tehdessämme ja niinhän se kuuluukin. Projektia ilman haasteita olisi hyvin tylsää tehdä ja vastoinkäymisistä oppii aina.

Meillä on ollut ongelmia mainosten teossa, sillä ideoiden siirtäminen varsinaiseen mainokseen ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Pienimmätkin muutokset vaikuttavat koko mainoksen sisältöön ja ulkomuotoon.  Lisäksi meidän tulee ottaa toimeksiantajamme toiveet huomioon, mitkä tietysti asettavat lisähaastetta. Loppujen lopuksi saimme kuitenkin valmiin mainoksen painoon Kaarinan lehteen ja mikä yllätys meitä odottikaan viime torstaina, kun näimme valmiin lehden; mainoksemme värit olivat menneet päin mäntyä, mutta emme lannistuneet tästä. Selvitimme asian ja tulevana keskiviikkona uusi uunituore mainos ilmestyy kaarinalaisten iloksi.

Ryhmämme on myös pienentynyt kolmella opiskelijalla, jotka ovat saaneet ahotoitua tämän opintojakson. Tämä on tarkoittanut joustavuutta, ymmärrystä ja asioiden uudelleen mietintää meiltä jäljelle jääneillä opiskelijoilta. Vaikka olemme menettäneet kolme osaavaa opiskelijaa, olemme hyvin sopeutuneet tilanteeseen ja tehneet parhaamme paikataksemme tilanteen.

H-HETKEÄ ODOTELLESSA JA SUUNNITELLESSA


Torstaina oli aamusta alkaen täysi tohina päällä. Tiimit jakaantuivat tahoilleen hoitamaan omia vastuualueitaan.

Viestintätiimi aloitti aamun tekemällä mediatiedotetta eri medioille, joita arvelemme kiinnostavan harrastemessut. Lisäksi tiimi oli yhteydessä yhdistyksiin, päivitteli alati muuttuvaa yhdistyslistaamme sekä suunnitteli jo hieman messupäivän käytännön asioita.

Markkinointitiimi alkoi suunnitella sekä toteuttaa julisteita ja flaijereita, joita he ensi viikolla lähtevät viemään eteenpäin. Tiimi sai myös hyvin kilpailutettua paikalliset painoyritykset ja saivat alennettua painantakustannuksia. Nyt kannattaa myös kääntää katse Kaarinan FB-sivuille, jossa voit törmätä pirteän oranssiin mainokseemme!

Ohjelmasuunnittelu-tiimi kävi aamulla Hovirinnan koululla tekemässä mittauksia. Lopullisen messukartan sekä ohjelma-aikataulun teko suunnitellaan ensi viikolla, kun viimeisetkin yritykset ovat liittyneet mukaan. Saimme myös kuulla ilouutisia, kun vihdoin saimme tietää saavamme InBody-mittauslaitteen messuille!

Taloustiimi suunnitteli messupaitoihimme tulevaa logoa sekä kilpailutti paikallisia paitojen painantayrityksiä. He kävivät myös paikan päällä tarkistamassa paitojemme värit.

Ensi viikolla messut alkavat näkyä myös Kaarinassa ja sen lähiseuduilla julisteiden muodossa. Lisäksi seuraava yhdistystapaaminen alkaa kolkutella ovella. Yhdistyksillä on vielä muutama päivä aikaa ilmoittautua mukaan, sillä ensi viikon perjantaina 11. lokakuuta on viimeinen mahdollisuus osallistua näytteilleasettajana messuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti