keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Terveiset Kustavin Kipinästä!


Kustavin Kipinä sytyttää


Projektipaikkanamme toimii luonnonkauniilla paikalla sijaitseva Kustavin Kipinä, joka on toimitusjohtaja Pekka Kurun mukaan "luova tila keskellä luontoa". Kipinä on yhdistelmä taidetta, työhyvinvointia ja huippukokkien tekemää lähiruokaa. Tiloja on mahdollista varata monen tyyppiseen toimintaan; organisaatioiden kokouksiin tai virkistyspäiviin, erilaisiin juhliin, kokoontumisiin tai konsertteihin. Kipinästä on mahdollista saada myös asiantuntijoita mukaan kehittämään yrityksen työhyvinvointia.


Tilaisuuksien isännöinnin lisäksi Kustavin Kipinä toimii Pop up -ravintolana, joka tarjoaa saaristolaislähiruokaa. Ruokailut toteuttaa Kipinän oma keittiömestari yhdessä muiden huippukokkien kanssa. Ruoan ohella taide on näkyvästi esillä, sillä tiloissa on jatkuvasti esillä nykytaiteen näyttelyitä. Kipinässä on mahdollisuus myös tehdä itse taidetta esimerkiksi erilaisten ryhmien kanssa.

Moniammatillisuus luo mahdollisuuksia


Projektiryhmämme tehtävänä on lisätä Kustavin Kipinän näkyvyyttä ja saada Vakka-Suomen alueen yritykset kiinnostumaan paikasta. Kesällä Kipinässä riittää vilinää mutta talvikaudelle kaivataan lisää toimintaa. Tästä syystä järjestämme yrityksille Kipinän tiloissa markkinointipäivän, jonka tarkoituksena on talvikauden myynnin lisääminen.

Projektiryhmän työskentely on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja jokaiselle on löytynyt mielekästä tekemistä. Suunnittelemme innolla tapahtumapäivää, joka pidetään viikolla 44. Olemme kartoittaneet alueen yrityksiä, suunnitelleet markkinointia ja tapahtumapäivän ohjelmaa. Projekti on pysynyt aikataulussa, mutta tekemistä vielä riittää!

Projektiryhmässämme on mukana 15 opiskelijaa eri koulutusohjelmista. Moniammatillisuus voi luoda projektiin haasteita, mutta uskomme sen tuovan meille aivan uudenlaisia
projektityöskentelytaitoja ja oppimiskokemuksia. Monkey-projektin suuri ja moniammatillinen ryhmä on mielenkiintoinen ja innostava oppimisympäristö ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Lisätietoa Kustavin Kipinästä: http://kustavinkipina.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti