tiistai 1. lokakuuta 2013

TOIMEKSIANTONA KAARINAN HARRASTEMESSUT


Kolmas Monkey-viikko on takanapäin ja messuja työstetään hyvällä menolla ja meiningillä. Tällä kertaa tarinani jää lyhyeen, sillä torstain tapaamisessa jatkoimme samojen asioiden puurtamista kuin aikaisempina kertoina.

MITÄS ME TEHTIINKÄÄN…

Markkinointitiimimme suunnitteli ja toteutti harrastemessujen ensimmäisen mainoksen, joka pitäisi ilmestyä Kaarinan omassa lehdessä 2. lokakuuta. Mainoksesta tuli ainakin projektipäällikön mielestä todella hieno; silmäänpistävän oranssin taustansa puolesta sekä houkuttelevien tarkoin mietittyjen iskulauseiden saattelemana. Kuten mainoksestakin voi huomata, messuja on aikaistettu puolella tunnilla eli ovet avautuvat yleisölle jo kello 17.30.
 

Tällä välin, kun markkinointitiimimme on puurtanut mainoksen kanssa, muut tiimit touhusivat omien tehtäviensä parissa. Ohjelmasuunnittelutiimi päivittää jatkuvasti salikarttaa ja aikataulua, kun uudet innokkaat yhdistykset liittyvät mukaan. Viestintätiimi kommunikoi yhdistysten kanssa sähköpostien välityksellä. Taloustiimi kartoitti painatuspaikkoja sekä teki hintavertailuja messupaidoillemme.

 

Ensi viikolla kuullaan jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti